Sjätte arbetsdagen - En världsmästare i stan.

Så har man gjort en söndag i en sömnig stad. Det regnade. Sådär intensivt som det gör i just sömniga städer.
Fast det är klart, innan regnet sken solen och barnen kunde genomföra sin knattejogg torrskodda. Men det var nog inte springandet i sig, utan OLW's ostbågar efteråt som var det stora heliga.
Därtill var det dags för det ärliga bollflytet. Gula, orangeoch gröna bollar skulle försöka komma först in i en hink. Tusen till antalet, en gul vann. Men sen kom det en grön in i hinken men en gul kom ut som tvåa. En dam bredvid mig muttrade "ja, så var det ju inte de kom in". Gula bollar kom även trea och fyra. Så tokigt att det inte ens var kul.

SFK Wasa maratonfiskade. Utan napp. Hallå, det är vuxna människor. Ingen fisk fick de heller. Bara ett par ynkliga mörtar och abborar hade de dragit upp på sex timmar. Då hade de i och för sig ses timmar kvar. 10-12 ska de på sm, man får väl hoppas att det går bättre då. Metarna trodde att braxen skulle ta sig in i det strömmare vattnet lite senarepå kvällen.

Men dagens stora grej var en westershooting i Älvsjöhyttan. Världsmästaren Gene "Evil Roy" Pearcey var på plats. Före detta europamästaren Tommy "Wild Bull" Johansson arrangerade. Hans fru "Miss Allthetime" var också på plats. Alla var klädda i tidstypiska kläder och allt var säkert in i sista detalj. Det plingade och plongade och small när skotten träffade tavlorna. "Det är som en stor familj" var svaret man fick när man frågade vad som var det roliga med westernshooting.

Nåja, så var det med det.
En cola, en drickyoghurt och russin var dagens matsäck.
Tackar-r-r.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback